Skorzonerrodssuppe
Hovedingrediens : Rodfrugter - Skorzonerrod Indsendt af : Regitze Willemoës Indsendt : Red : |
|
|
pil skalotte- og hvidløg
rens og skræl skorzonerrødderne og skær dem i bidder på 2 cm
olivenolie varmes i stor gryde
tilsæt løg og hvidløg og omrør til løgene er klare
overhæld løgene med bouillon
smag til med salt (husk bouillon er salt!), peber og muskat
kom skorzonerrødderne i suppevandet
lad det hele koge behersket i ca ti minutter
varm imens en stegepande op
klip baconskiverne i små stykker
sprødsteg baconstykkerne
hak persillen
blend suppen grundigt
rør piskefløde i
serveres med bacontern, persille og godt brød
|
|
Opskriften er vist 14428 gange,
og udskrevet 406 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne