Skorzonerrodssuppe

Skorzonerrodssuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Skorzonerrod

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Regitze Willemoës

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
10 skalotteløg
2 fedhvidløg
 olivenolie
500-750 g.skorzonerrødder
1 l.bouillon f.eks. grøntsags eller kyllinge
1 citron saft heraf
 salt
 peber
 Muskatnød, stødt
1-2 dl.piskefløde
0.75 pakkeskivet bacon
1 duskbladpersille
 godt brød
 
Opskrift:
pil skalotte- og hvidløg rens og skræl skorzonerrødderne og skær dem i bidder på 2 cm olivenolie varmes i stor gryde tilsæt løg og hvidløg og omrør til løgene er klare overhæld løgene med bouillon smag til med salt (husk bouillon er salt!), peber og muskat kom skorzonerrødderne i suppevandet lad det hele koge behersket i ca ti minutter varm imens en stegepande op klip baconskiverne i små stykker sprødsteg baconstykkerne hak persillen blend suppen grundigt rør piskefløde i serveres med bacontern, persille og godt brød





karakterer:
Opskriften er vist 14428 gange,
og udskrevet 406 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu