Flødekarameller 02
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde Indsendt : Red : |
|
|
Honning og fløde røres sammen i en stor gryde. Gryden sættes over varmen på fuld kraft, og når blandingen er godt varm, tilsættes smørret.
Massen skal koge op, og citronsaften kommes i. Der må ikke røres i gryden under kogningen.
Massen skal være ca. 135 grader.
Når karamelmassen er færdig, hældes den op i en smurt bradepande. Massen afkøles og skæres i firkanter. Karamellerne pakkes ind i vokspapir og opbevares i tørre, lufttætte glas eller kagedåser.
|
|
Opskriften er vist 14270 gange,
og udskrevet 183 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Frederieke - 2009-03-24 11:32:19 super lækre karameller. bedste længe smakt. jeg syndes det var lidt noget fedteværk i starten men det bliver bedre =) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne