Christmas cake (Amerikansk plumkage)
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
|
|
Fedtstof og sukker røres sammen
Fedtstoffet skal blødgøres til en konsistens som mayonnaise, hvorefter æggene tilsættes et ad gangen, og til sidst blandes melet i sammen med de øvrige ingredienser, som er vendt i melet, og det hele røres til en ensartet masse.
Dejen fyldes i en smurt og melet springform, 25 cm i diameter. Bages på ovnens nederste rille ved 175 grader C i ca. 1 time. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten. Læg et stykke papir over kagen de sidste 15-20 minutter, for at kagen ikke bliver for mørk. Når kagen er afkølet, stryges den med varm orangemarmelade, der tørrer. Derefter overhældes kagen med lunken glasur og pyntes med revet chokolade. Tips: 747 |
|
Opskriften er vist 6533 gange,
og udskrevet 186 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne