Skaldyrspasta
Hovedingrediens : Skaldyr - Diverse skaldyr Indsendt af : lapeders Indsendt : Red : |
|
|
kog pasta efter pakkens anvisning pil løg og hak dem fint rens champignonerne og skær dem i skiver. sautér løg, champignoner med knust hvidløg på en pande med olie tilsæt de purerede tomater og lad sovsen simre i 5 min. smag til med salt og peber lad krappekødet dryppe af i en sigte og vend det i sovsen. vend den afdryppede pasta med sovsen og server straks
Tips: purerede tomater kan erstattes af hakkede tomater eller hele flåede tomater |
|
Opskriften er vist 11118 gange,
og udskrevet 140 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne