Frikadellebrød
Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Gitte Indsendt : Red : |
|
|
Optø flutes og skær dem helt igennem.
Smør frikadellefars på med en smørekniv og sæt dem i ovnen ved 180 grader til farsen er gennemstegt ca.20 min. put evt. tomatskiver eller revet ost på inden de kommer i ovnen. Tips: De optøede flutes er de bedste, da friske flutes der puttes i ovnen i 20 min. godt kan blive hårde. |
|
Opskriften er vist 8760 gange,
og udskrevet 155 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne