Broget grønsagssuppe

Broget grønsagssuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SuppeRet : Suppe - Grøntsagssuppe Grøntsagssupper

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 gulerødder
1-2 porrer
0.5 blomkålshoved
200 g.friske eller frosne grønne bønner
15 g.smør/margarine
1.5 l.suppe
1 kvistmerian eller 1 laurbærblad
 salt
0.5-1 peberfrugt
 
Opskrift:
Rens grønsagerne. Skær gulerødder og porrer i skiver og del blomkålen i små buketter. Bræk bønnerne i mindre stykker. Smelt fedtstoffet i en gryde, og svits gulerødder og bønner heri 1 min., uden at grønsagerne bruner. tilsæt suppe og krydderier. Kog suppen 15 min. tilsæt porrer og blomkål. Viderekog suppen, til grønsagerne er møre. Smag til med salt. Fjerne merian eller laurbærblad. Skær peberfrugten i tynde strimler. Drys dem over ved anretningen.

Tips:

21% protein - 42% fedt - 37% kulhydrat





karakterer:
Opskriften er vist 44043 gange,
og udskrevet 813 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.4    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-01-25 20:43:20
Jeg brød mig ikke specielt meget om suppen! - men dem jeg spiste sammen med kunne lide den.. så det var super.