Tomatsuppe 08
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater Fedtfattig opskrift Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : Red : |
|
|
Vask tomaterne og skær dem i mindre stykker. Pil løgene og del dem i kvarte. Læg begge dele i en gryde. Hæld suppe over. tilsæt visk og pose med krydderier. Kog suppen 3/4-1 time. Spæd evt. op med lidt vand. Fjern visk og krydderipose. Findel suppen på blender eller gnid den gennem en sigte. Varm suppen igennem. Smag evt. til med flere krydderier.
Kødboller af oksekød: 200 g finhakket oksekød, salt, peber, 2 spsk vand, 1-2 spsk rasp, 1/4 tsk muskat.
Ælt kødet med krydderier, vand og rasp. Tril det til små kødboller. Kog dem i den siede tomatsuppe 6-8 min.
Hvidløgsflüte: Snit flüte i skrå skiver, ikke helt igennem. Rør 25-50 g blødgjort smør med 1-2 fed knust hvidløg. Smør et tyndt lag smør på hver skive. sæt flüten på pladen midt i ovnen ved 225 grader i 6-8 min.
Osteflüte: Tilberedes som hvidløgsflüte, blot røre 2-3 spsk reven parmesanost i smørret i stedet for hvidløg
Tips: 19% protein - 6% fedt - 75% kulhydrat |
|
Opskriften er vist 19504 gange,
og udskrevet 328 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Victoria - 2010-09-29 14:40:15 Dette er verdens bedste tomat suppe. Når det gælder fyld, så er det kun fantasine der sætter grænser. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne