Gulyássuppe
Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : Red : |
|
|
Skær kødet i terninger og brun det i fedt på alle sider. Tag det op med en hulske.
Tilsæt hakket løg, og lad dem svitse til de er gyldne. tilsæt paprika, og lad det svitse lidt med inden kød, tomatpuré, finhakket peberfrugt, salt, kommen samt suppe tilsættes. Skum suppen. Lad suppen simre under låg, til kødet er meget mørt, i alt 1-2 timer. Tilsæt små kartoffelterninger ½ time før kødet er mørt. Smag evt. til med salt og tomatpuré. Skum evt. suppen for fedt. Suppen kan smages til med merian og knust hvidløg i stedet for kommen. Suppen kan dybfryses, hvis kartoflerne udelades. Tips: 25% protein, 47% fedt, 28% kulhydrat. Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump. |
|
Opskriften er vist 10580 gange,
og udskrevet 184 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Axel Dremark - 2011-12-12 13:22:59 Ossobuco fås ofte på tilbud - skær sener, hinder og ben fra, og kog en fond på dem tilsæt grønsagsboullion eller suppevisk. Lad det småsimre længe. Følg i øvrigt opskriften. Det er det nærmeste jeg har været på den gulyássuppe jeg fik serveret i Ungarn. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne