Sprøde asier
Hovedingrediens : Grøntsager - Asier Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : |
|
|
Skræl asierne, flæk dem på langs og skrab kernerne ud med en ske. Læg dem med den buede side opad, lagvis med salt. Sæt dem koldt 12 timer. Tag asierne op og tør dem omhyggeligt helt tørre med et rent viskestykke. Læg dem lagvis i en rengjort krukke, med den buede side opad.
Kog lagen sammen af eddike, sukker, løg og krydderier. Tag gryden af varmen, tilsæt konserveringsvæske og hæld den kogende lage over asierne. Læg en tallerken over, så asierne holdes under lagen. Tilbind strak. Smager bedst efter 1 måned.
Tips: Syltekrydderierne og peberroden fjernes efter 2 mdr., for at asierne ikke skal blive for stærke. |
|
Opskriften er vist 39324 gange,
og udskrevet 1167 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (10 stemmer) |
|
Kommentarer noel - 2015-10-05 14:51:15 Lad ikke lagen være for varm, så bliver de hurtigt klare og bløde, og husk lidt atamon eller andet konservering hvi de skal gemmes ,,, kan sagtens holde sig 1 år og stadig sprøde |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne