Risengrød i micro-ovnen
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Grødris Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Kom mælk og ris i en dyb skål (ca 3 liter). Dæk Skålen løst med plastfilm. Kog grøden i mikroovnen i ca 10 min. Tag skålen ud og rør grøden godt igennem, fortsæt kogningen i ca 10 min. Rør atter grøden igennem. Kog den derefter i ca 5 min. Lad grøden hvile tildækket 5 min. Smag til med salt Under hele kogningen skal skålen være dækket af folie.
|
|
Opskriften er vist 30712 gange,
og udskrevet 735 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.5 (42 stemmer) |
|
Kommentarer Lene Jensen - 2016-12-17 16:18:01 Hvilken effekt bruger du? ADA - 2007-11-17 18:08:21 10 minutter er langt fra nok. Jeg vil foreslå, at give den 3 minutter på fuld effekt og derefter 15-20 minutter på 40%. Desuden skal der være lufthuller i plastfilmen; ellers koger den over. Majbrith - 2007-11-02 20:13:22 Der står da INGEN STEDER hvor mange personer denne ret er til?!?!?!? Gumli - 2006-12-07 18:20:34 Folie som i plastfolie , kært barn har mange navne - tænk jer om folkens ;-) Maria - 2005-01-01 01:01:01 Det kommer an på mikrobølgeovnen. I min må man gerne putte metal. Læs brugsvejledningen. Jonas - 2005-01-01 01:01:01 Man må ALDRIG putte folie i mikro'en!! Rosa - 2005-01-01 01:01:01 Man må gerne bruge sølvfolie i micro'en?? Sanne - 2005-01-01 01:01:01 hvordan kan ½ l mælk og 1 dl ris gå til 16 personer (stk) :-) MK - 2005-01-01 01:01:01 I starten står der, at skålen skal dækkes med løst plastfilm. Til slut står der, at skålen skal være dækket af folie. Enten eller!!! Jeanette - 2005-01-01 01:01:01 Det bør tilføjes at man skal bruge lav effekt!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne