Pusztagryde

Pusztagryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Oprindelsesland : Ungarn

UngarnIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :     

Ingredienser:
1 løg
4 fedhvidløg
500 g.grønne bønner
1 rød peberfrugt
1 grøn peberfrugt
1 bdt.suppeurter
4 spsk.olivenolie
100 g.majsgryn
7.5 dl.usaltet urtebouillon
1-2 tsk.havsalt
2 tsk.friskhakket timian
1 tsk.edelsüss paprika
1 knsp.friskkværnet sort peber
400 g.tomater
1 tsk.friskhakket basilikum
1 spsk.friskhakket persille
1 nipcayennepeber
 
Opskrift:
Løg og hvidløg pilles og hakkes groft. Bønnerne skylles, afpudses og skæres i mindre stykker. Peberfrugterne skylles, tørres, halveres, befries for ribber, kerne og frøstol og skæres i fine strimler. Suppeurterne renses, skylles og skæres i terninger. Olien varmes i en stegegryde, løg og hvidløg svitses gennemsigtigt, de klargjorte grøntsager tilsættes og svitses med under omrøring i 1 minut. Majsgrynene drysses i og svitses ligeledes med i 1 minut. Bouillon og krydderier røres i, og alt koges sagte og under låg i 25 minutter. Tomaterne overhældes med kogende vand, flås og skæres i store terninger. Når kogetiden er omme, tages gryden af blusset, og tomater og krydderurter vendes i. Retten smages til med cayennepeber.

Tips:

Tilberedning: 50 minutter. 1 portion: ca. 1100kJ/260 kcal - 9 g protein - 9 g fedt - 34 g kulhydrat





karakterer:
Opskriften er vist 8762 gange,
og udskrevet 160 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu