Kaska med Schtschi

Kaska med Schtschi, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Oprindelsesland : Rusland

RuslandIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
150 g.kaska (ristet boghvede) eller hele boghvedekerner
300 g.hvidkål afpudset vægt
1 løg
50 g.smør
1 l.usaltet oksebouillon
1 spsk.urtebouillon, pulver
1 knsp.Muskatnød, friskrevet
1 knsp.stødt koriander
1 knsp.knust kommen
0.25 tsk.friskkværnet sort peber
150 g.hytteost
2 spsk.friskhakket persille
 evt.lidt edelsüss paprika
 
Opskrift:
Hvis færdig kaska ikke er til at få, ristes hele boghvedekorn på en tør pande, til de er gyldne og duftende.

Kålen snittes i fine strimler. Løget pilles og hakkes groft. Smørret smeltes i en stor gryde, og løget svitses gennemsigtigt. Kålstrimlerne kommes ved, og alt svitses for svag varme og under omrøring i ca. 5 minutter, til kålen er blevet gennemsigtig. Kaska, bouillon og bouillonpulver tilsættes, og alt koges i knap 15 minutter under låg.

Retten smages til med muskat, koriander, kommen, en smule peber og, om nødvendigt, lidt ekstra bouillonpulver. Retten anrettes, og hytteosten fordeles ovenpå i små klatter. Persillen drysses over, lidt peber kværnes over det hele, og lidt paprika kan eventuelt drysses over osteklatterne.

Tips:

Tilberedning: 50 minutter. 1 portion: ca. 1200kJ/290 kcal - 10 g protein - 13 g fedt - 33 g kulhydrat





karakterer:
Opskriften er vist 8638 gange,
og udskrevet 152 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu