Indisk linsesuppe 02
Hovedingrediens : Bælgplanter - Brune linser Oprindelsesland : Indien Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : Red : |
|
|
Hønsebouillonen varmes.
Løget pilles og hakkes fint.
Smørret smeltes i en suppegryde, og det hakkede løg svitses gennemsigtigt. Hvidløgsfeddene pilles og presses ned i gryden. Ingefær, salt, koriander, spidskommen og cayennepeber tilsættes og svitses med et øjeblik.
LInserne og den varme bouillon kommes ved, bringes i kog og koges derefter 30-40 minutter for svag varme og under låg. Kogetiden afhænger af, hvor friske linserne er.
Persillen skylles, slynges tør og hakkes halvfint.
Suppen anrettes og serveres meget varm og drysset med den hakkede persille.
Tips: 1 portion: ca. 1200KJ/290 kcal - 19 g protein - 6 g fedt - 42 g kulhydrat Tilberedning: 55 minutter |
|
Opskriften er vist 17045 gange,
og udskrevet 290 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Kirstine - 2010-03-14 15:28:31 Rigtig rigtig god. Jeg brugte dog røde linser og puttede kyllingestykker i. Det gjorde den rigtig god! sus.m - 2008-08-05 20:17:09 Dette var bare rigtig godt. Mums! Jeg blendede ca 1/3 del af suppen, så blev den dejlig tyk - men stadig med bid af linserne. Jeg tilsatte også lidt mere af de enkelte krydderier :o) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne