Kartoffeltimbaler
Hovedingrediens : Rodfrugter - Bagekartofler Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kartoflerne rives groft og presses for væde.
Presses let ned i godt smurte små kokotter eller små runde foliebakker, lidt stører end muffinsforme.
Æg og fløde piskes sammen med en gaffel og smages til med salt. Æggemassen hældes over kartoflerne. Kokotterne sættes i ovnen ved 180-200 grader C. alm. ovn i en 30-45 minutter. Vendes ud inden servering. |
|
Opskriften er vist 105692 gange,
og udskrevet 5527 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (33 stemmer) |
|
Kommentarer Jette Pedersen - 2018-06-10 13:03:30 Super lækre. Blandede helbladet spinat i og mine gæster var helt vilde og ville ha opskriften. Skal helt sikker lave dem igen😊 Mette - 2013-03-09 17:10:32 Jeg bliver ved med at vende tilbage til denne opskrift. Eneste ændring er, at jeg tilføjer hvidløg. De er super lækre og gæsterne er altid begejstrede. jeho - 2013-01-01 12:44:01 super nemme at lave og smager dejligt med krydderier i efter smag. Den sunde version - med mælk i stedet for fløde - kan også anbefales ;o) Bettina.1965 - 2011-12-30 08:34:27 De er super gode og smager perfekt til helstegt oksemørbrad og bliver bestemt ikke sjaskede, hvis man bare husker at pressen væden fra kartoflerne fra inden de puttes i formen. Godt nytår herfra. anna - 2010-10-12 12:59:58 Rigtie gode men DE bliver best når man husker at bruge smør/magarine at smøre formen med. dorthe - 2010-03-06 21:14:37 de blev lidt sjaskede og våde. Dem skal vi ikke have igen Elvira - 2010-02-13 17:05:19 De smager rigtigt godt, og passer til mange hovedretter. Jeg lavede dem i et stort fad, og dette blev et godt resultat. Mama4 - 2010-01-10 00:01:21 Super! - kommer dog lidt mere smag i næste gang (rosmarin, oregano mm.) :) Gitte - 2009-03-16 16:59:11 De er super gode og bedst friske. Klaus - 2009-02-06 01:35:57 Falder de sammen når man søtter gaflen i dem? Jeg vil gerne lave en stor i en bradepande, og slære den ud som blokke... Lige som man får det på mange restauranter. Kan det lade sig gøre? S-Maria - 2008-03-28 16:10:49 Jeg har prøvet at lave dem i forvejen og opvarme dem når gæsterne kom - det blev udmærket, men ikke vildt godt :o) Mads - 2007-12-30 22:55:18 Kan de laves i forvejen og så varmes når gæsterne kommer? Godt Nytår anonym - 2007-12-30 09:51:57 Lidt muskatnød i det piskede æg og fløde smager rigtig godt. Berit Mia - 2007-12-22 21:18:42 De er rigtig gode, serverede dem til en oksesteg. Kan man evt. lave dem i forvejden, og så varme dem op igen inden gæsterne kommer? Karina - 2007-01-03 09:14:35 Smager rigtig godt i sær til helstegt oksemørbrad i ovn. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne