Dansk øksekød/skruer/moneysovs

Dansk øksekød/skruer/moneysovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : peugeot309

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.oksekød
700-800 g.skruer
1.5 havartiost
7.5 dl.money sovs
 salt
 peber
 
Opskrift:
skruer koges til de er færdige. oksekød kommes i en gryde og varmes til det er brunt tilsæt peber lad kødet afkøle så man får saften med. skær den runde ost i skiver. smør en braddepande. kom skruer i bunden, lidt øksekød, og lidt salt ovenpå, et lille lag ost, og igen skruer, oksekød, og hæld så lidt moneysovs over dette og lidt salt. de sidste skruer hældes nu på, det sidste oksekød, og det sidste moneysovs, og til sidst resten af den runde ost. sættes i forvarmet ovn 180-200 gr. til den er gylden brun i toppen.





karakterer:
Opskriften er vist 12411 gange,
og udskrevet 167 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (46 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-08-15 18:27:15
ækelt, smagløst og slimet... en kæmpefiasko herhjemme!!

  -   2008-03-03 13:13:00
Fremragende. Aldeles fremragende. Vaskeægte gourmet! 14 kokkehuer til peugeot309.