Dansk øksekød/skruer/moneysovs
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : peugeot309 Indsendt : Red : |
|
|
skruer koges til de er færdige. oksekød kommes i en gryde og varmes til det er brunt tilsæt peber lad kødet afkøle så man får saften med. skær den runde ost i skiver. smør en braddepande. kom skruer i bunden, lidt øksekød, og lidt salt ovenpå, et lille lag ost, og igen skruer, oksekød, og hæld så lidt moneysovs over dette og lidt salt. de sidste skruer hældes nu på, det sidste oksekød, og det sidste moneysovs, og til sidst resten af den runde ost. sættes i forvarmet ovn 180-200 gr. til den er gylden brun i toppen.
|
|
Opskriften er vist 12411 gange,
og udskrevet 167 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (46 stemmer) |
|
Kommentarer parko05 - 2009-08-15 18:27:15 ækelt, smagløst og slimet... en kæmpefiasko herhjemme!! Michael - 2008-03-03 13:13:00 Fremragende. Aldeles fremragende. Vaskeægte gourmet! 14 kokkehuer til peugeot309. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne