Fasanpate
Hovedingrediens : Hønsefugle - Fasaner Indsendt : Red : |
|
|
En fasan flås og grov parteres. Bedste resultat opnås, hvis patéen laves dagen før så den sætter sig rigtigt.
Fasanlår og vingekød af fasan hakkes og blendes eller røres sej med lidt salt. Tilsæt 1 æg og 1/4 l. piskefløde, hvidt stødt peber samt evt. urtejuice som laves af friske krydderurter blendet til ukendelighed med lidt kold fasansky. Der kan også tilsættes soltørret tomat, abrikos eller tranebær alt efter smag og behov. Fasanbrysterne skæres i tynde lige store skiver og bankes helt flade mellem to stykker plastik. Herpå smøres souffléfarsen i 5-6 lag. Pak det hele stramt ind i film og dernæst stanniol. Pocher i en gryde med vand under låg i ca. 25 min. Så skal den bare køles ned, pakkes ud og skæres i tynde skiver. |
|
Opskriften er vist 20039 gange,
og udskrevet 336 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Erik - 2021-01-10 17:42:05 Ingen mængder til krydderurtejuice, 2,5 dl fløde er alt for meget. Kan ikke anbefales |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne