Marrokkansk gulerodssuppe
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Oprindelsesland : Marokko Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : Red : |
|
|
Fjerkræmixen skylles, drypper af, bringes i kog med 1 1/4 l vand og olien og koges sagte i 45 minutter uden låg. Gulerødderne skrælles, skylles og skæres i terninger. Porren renses, skylles og skæres i ringe. Efter 20 minutters kogetid kommes gulerødder og porre i bouillonen og koges møre. Tomaterne skoldes, flås, skæres i stykker og koges med i suppen de sidste 5 minutter. Fjerkræmixen tages op af suppen med en hulske. Bouillonen afkøles let og pureres i en blender. Suppen hældes tilbage i gryden og varmes op. Tomatpureen røres ud med maizenamel og lidt vand og blandes i suppen sammen med krydderier og citronsaft. Suppen koges op og holdes varm. Fjerkræmixen befries for skind og ben og varmes med i suppen et øjeblik.
Tips: 1 portion: ca. 1100 KJ/260 kcal - 31 g protein - 8 g fedt - 16 g kulhydrat. Tilberedning: 11/4 time |
|
Opskriften er vist 14515 gange,
og udskrevet 183 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Mig - 2007-08-23 15:35:50 Hvad er fjerkræmix? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne