Majroesuppe med hvede
Hovedingrediens : Rodfrugter - Majroe Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : Red : |
|
|
Majroerne befries for blade. Fine blade befries for grove stilke, skylles og lægges til side. Majroerne skrælles og skæres i ca. ½ cm store terninger. Majroeterningerne koges med 1 l vand og bouillonpulveret i 10 minutter for svag varme og under låg. Fuldkornsmelet røres ud i mælken, blandes i den let kogende suppe og koges med under låg i yderligere 5 minutter. Majroebladene hakkes fint. Suppen smages til med lidt salt og reven muskat, og smørret røres i. Suppen anrettes og drysses med de hakkede majroeblade.
Tips: I stedet for majroer kan man bruge små nye hvide roer. Da roetoppen ikke er velegnet som grønt drys, drysses suppen i stedet til sidst med snittet purløg. 1 protion: ca. 620/150 kcal - 6 g protein - 7 g fedt - 16 g kulhydrat. Tilberedning: 40 minutter |
|
Opskriften er vist 13834 gange,
og udskrevet 233 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer J. Johansen - 2011-08-11 15:03:30 Dejlig suppe! På andendagen blendede jeg suppen. - Dét virker! Det vil jeg gøre fra start, før melet kommer i, næste gang jeg laver den. :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne