Stænger med fyld
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : |
|
|
Mælken lunes i fad og heri opløses gæren.
Husk, gæren må ikke varmes med.
Mel og de øvrige ingredienser bandes i og det hele æltes sammen til en ensartet dej, der hævde til dobbelt størrelse i ca. 15 minutter.
Dejen deles i to lige store stykker der rulles ud i ca 15 cm. bredde og 25 cm længde. Alle ingredienserne til remoncen røres sammen. Smør remoncen på midten af hvert stykke og læg rosiner, sukat, marmelade eller rå æbler herpå. Endestykkerne bøjes op, og læg dejen fra hver side ind over fyldet, således at de mødes på midten, tryk dejen fast til endestykkerne. Sættes på en smurt plade og hæver ca. 20 minutter på et lunt sted, tildækket. Pensles med æggestrygelse og drysses med hakkede mandler og sukker. Bages på ovnens midterste rille ved 220 grader C i 12-15 minutter. ovnen skal have den rette temperatur fra starten. Tips: 848 |
|
Opskriften er vist 6447 gange,
og udskrevet 127 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne