Rungstedtærte
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
|
|
Gæren opløses i æggene, og æg, mel og de øvrige ingredienser æltes til en ensartet dej.
2/3 af dejen rulles ud i bradepandens størrelse ca. 30x40 cm. En smurt bradepande beklædes med dejen, som trækkes et par cm. op ad siderne. Fyldet smøres jævnt over hele dejstykket. Resten af dejen rulles ud til ca. bardepandestørrelse ca. 30x40 cm. og skæres i strimler med en klejnespore og lægges over fyldet. Efterhæver til dobbelt størrelse et lunt sted, tildækket. Kagen stryges med æggestrygelse, og drysses med hakkede mandler og groft sukker. Bages ved 220 grader C i ca. 15 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten. Tips: 800 |
|
Opskriften er vist 16443 gange,
og udskrevet 261 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne