Pernilles kikskage
Hovedingrediens : Diverse produkter - Kakao Indsendt af : Irene Indsendt : Red : |
|
|
Palminen smeltes og røres med flormelis, kakao og appelsinskal.
Æggene piskes godt og blandes i.
En kageform fores med smurt pergamentpapir.
Et lag kakaomasse hældes i bunden, et lag kiks lægges over, derefter fortsættes skiftevis med kakaomasse og kiks, sidste lag skal være kakaomasse.
Kagen stilles koldt til den er stivnet.
|
|
Opskriften er vist 10157 gange,
og udskrevet 256 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne