Havregrynstærte
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn Indsendt af : Irene Indsendt : |
|
|
Bland det smeltede smør med havregryn.
Pisk æg og sukker let og skummende og bland havregrynene i.
Bland hvedemel med bagepulver, kanel og ingefær og sigt det i dejen.
Fordel dejen på bagepapir i forme ca. 20 cm i diameter.
Sæt formene i ovnen ved 175 grader i ca. 10 min.
Afkøles på rist.
Pisk fløden stiv og læg bundene sammen med æblemos og flødeskum.
Kom til sidst et lag flødeskum over kagen og drys med ristede havregryn.
|
|
Opskriften er vist 11389 gange,
og udskrevet 165 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Irene - 2007-04-12 15:20:33 Al piskefløden kan også udskiftes med crenefraice for en mere frisk smag. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne