Havregrynstærte

Havregrynstærte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Irene

Indsendt :     

Ingredienser:
100 g.havregryn
1.5 dl.smeltet smør
130 g.sukker
2 æg
3 spsk.Hvedemel
1.5 tsk.Bagepulver
1.5 tsk.Kanel
0.75 tsk.Stødt ingefær
 
 Fyld og garnering:
1.5 dl.æblemos (gerne mere)
2 dl.piskefløde
3-4 spsk.Havregryn
 
Opskrift:
Bland det smeltede smør med havregryn. Pisk æg og sukker let og skummende og bland havregrynene i. Bland hvedemel med bagepulver, kanel og ingefær og sigt det i dejen. Fordel dejen på bagepapir i forme ca. 20 cm i diameter. Sæt formene i ovnen ved 175 grader i ca. 10 min. Afkøles på rist. Pisk fløden stiv og læg bundene sammen med æblemos og flødeskum. Kom til sidst et lag flødeskum over kagen og drys med ristede havregryn.





karakterer:
Opskriften er vist 11389 gange,
og udskrevet 165 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-04-12 15:20:33
Al piskefløden kan også udskiftes med crenefraice for en mere frisk smag.