Nem og dejlig julekage
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
|
|
Gæren opløses i den lunkne mælk, hvorefter melet og de øvrige ingredienser æltes i til en ensartet dej, der anbringes i en smurt og melet springform (ca. 24 cm i diameter). Hæver til dobbelt størrelse på et lunt sted, tildækket.
Drysses først med de hakkede mandler og derefter med groft sukker (så bliver mandlerne hængende) og bages på ovnens midterste rille ved 200 gr./180 gr varmluft i ca. 25 min. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten. Når kagen er lidt afkølet, tages den ud af formen og anbringes på en bagerist Tips: 767 |
|
Opskriften er vist 8222 gange,
og udskrevet 194 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne