Skovnæs-horn
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
|
|
Alle ingredienserne æltes godt sammen til en ensartet dej, som derefter deles i 2 lige store dele, der formes til kugler, der hviler 5 minutter.
Hver kugle rulles ud til cirkelform, ca. 30 cm. i diameter, og skæres med en kniv eller klejnespore ud til 8 trekanter. Dette gøres ved at dele cirklen lige over først i 2, derefter i 4 og til sidst i 8 dele. På den brede ende af hver trekant anbringes en tsk. sveskemos, hvorefter dejstykket rulles op til et horn fra den brede ende mod den smalle ende. Hornene pyntes med det sammenpiskede æg og drysses med tesukker. Bages på en let smurt plade på ovnens midterste rille ved 200 grader C i ca. 20 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten. Tips: 711 - 861 |
|
Opskriften er vist 7891 gange,
og udskrevet 197 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Inge M. - 2008-02-17 18:50:34 Dette er en gammel AMO opskrift fra 40 - 50 år siden, hvor der jævnligt kom løse opskrifter, som kunne hentes ved købmanden og samles i en opskriftsmappe, som man også fik fra AMO. Jeg nød disse horn som barn og har stadig den originale opskrift fra AMO - Inge M |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne