Gaffelkager
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : JF1995-JACOB Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Tænd ovnen på 200 C.
Rør sukker og smør sammen. Tilsæt ægget og rør igen. Tilsæt melet og rør til dejen bliver glat og smidig. Dejen trilles i små kugler og sættes på en bageplade(lav afstand for senere skal de trykkes med en gaffel.) Kom koldt vand i et glas og dyp en gaffel i det. Tryk en kage flad med gaflen og dyp igen osv. Bag kagerne i ca. 15 min. Tips: velbekomme! |
|
Opskriften er vist 125546 gange,
og udskrevet 1821 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (66 stemmer) |
|
Kommentarer Anne - 2024-05-22 15:48:56 Gaffelkagerne skal ikke have 200 grader i 15 minutter. De skal have 150 grader i 15 til 16 minutter ellers bliver det forkullet kager. anonym - 2020-12-24 17:32:15 De smager også godt, hvis man kommer lidt hakkede mandler i. Solvejg - 2020-12-15 17:48:26 Jeg tilsætte revet skal af appelsin. Det smager skønt. Rikke - 2020-11-11 16:18:12 Super opskrift når ungernne vil bage. Jeg tilsætter vanille, og pynter med hakkede nødder på nogle, eller perlesukker og kanel. Pernille Kruse - 2019-12-03 10:58:13 Gode og nemme kager at lave med sønnen på 2,5 år. Vi tilsætter lidt vanilje. Anne Gotthard - 2017-11-25 14:33:52 jeg synes at der godt kunne komme noget vanilje ind i dejen, så den havde noget mere smag. men ellers smagte den godt. :) Izabella og Gerda - 2016-03-19 08:48:37 De er rigtig gode og sjove at lav men de er også nogle nemme at lave så vis man lige skal lave nogle hurtige kager kan man bare lave dem her. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne