Shepherds Pie 02
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Skotland Indsendt af : Irene Indsendt : Red : |
|
|
Svits det hakkede kød i lidt af fedtstoffet
Rens grøntsagerne og snit dem fint
Tag kødet op og svits grøntsagerne i resten af fedtstoffet
Bland kødet i sammen med tomaterne og krydderierne
Lad det hele småsnurre i ca. 10 min.
Hæld blandingen i et smurt ovnfast fad
Smør et lag kartoffelmos ovenpå
Sæt retten i ovnen i ½ time ved 225 grader
Tips: Denne ret er en fordansket udgave af den originale, som stammer fra Skotland, hvor retten tilberedes med fårekød i stedet for hakket oksekød. Retten serveres normalt i Danmark med rugbrød og rødbeder. |
|
Opskriften er vist 27907 gange,
og udskrevet 815 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (29 stemmer) |
|
Kommentarer mie - 2011-05-16 15:11:58 hvad er engelsk sauce og er der andet man kan brug isteden for????? Emil - 2010-05-19 10:42:02 Nej, det er 2 forskellige sovser :D, super ret anonym - 2009-09-20 16:02:07 Er "engelsk sauce" det samme som worchestershiresovs? :O Helle Jensen - 2009-02-01 12:13:21 Det er en helt fantastisk god ret, vi har brugt den i vores familie de sidste 25-30 år. Det er nemt at lave.. ungerne kan godt lid det, på trods af grønsagerne, bare de er revet fint nok. jeg bruger ikke dåse tomater, så bliver det for sjappet.Det smager godt med et par fed hvidløg. server med et drys finthakket persille. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne