Honninghjerter 02
Hovedingrediens : Diverse produkter - Honning Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : dorrit Indsendt : Red : |
|
|
honning og sukker smelter i en gryde og afsvaler, resten tilsættes, lidt mel holdes tilbage til udrulning.
Dejen hviler ca 30 min. Bages ved 175* Tips: når kagerne er afkølede tømmes en pose toastbrød og kagerne lagt i skiftevis (brød kage) når toastbrødene er hårde er honninghjerterne bløde og klar til at spise penslet med smeltet chokolade evt. et drys af kandiserede violer |
|
Opskriften er vist 14368 gange,
og udskrevet 287 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Julie - 2012-12-08 19:34:37 For mig blev det til 27 :) Når du skal stikke dem ud er det en god ide at have rigeligt med mel på bordet ;) Miiiq<33 - 2009-11-23 14:36:17 Hvor mange bliver det til...<33 |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne