Andebryst i stegepose

Andebryst i stegepose, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 2 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : And - Andebryst

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Yvonne

Indsendt :      Red :
Andebryst i stegepose, billede 4 Andebryst i stegepose, billede 1 Andebryst i stegepose, billede 2 Andebryst i stegepose, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 Andebryst a ca. 300 g 1 andebryst beregner vi til 300 g.
1 dl. Svesker, uden sten 1 sveske ca. 10 gram
2 Æbler 1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt

1 dl. revet æble vejer ca. 70 gram.
   
Opskrift:
Æblerne (gerne cox orange) vaskes, kernehuset fjernes og skæres i skiver med skral. Svesker og æbler fordeles i bunden af stegeposen og de 2 andebryster ovenpå. Lægges i et ovnfast fad.

Steges 60 minutter ved 200 grader C. alm. ovn. Tages ud af ovnen dækkes over med stanniol og et viskestykke. Kan hvile 1/2 til 1 time inden oven sættes på grill.

Klip et hul i hjørnet af stegeposen og hæld saft og sky fra (til sovs). Grill brysterne til de har fået farve.

Skæres i skiver på skrå og serveres med svesker og æbler og traditionelt tilbehør og/eller evt. en rødkålssalat.





karakterer:
Opskriften er vist 120172 gange,
og udskrevet 2905 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (27 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 3289 (783 kcal)
KJ pr. Pers. 1644 (391 kcal)
Vægt ialt 760 gram
Vægt pr. Pers. 380 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 432 KJ (103 kcal)
Protein 15.8 gram
Fedt 3.5 gram
Kulhydrat 2.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2024-01-07 20:55:10
På mine stegeposer står der max 200 grader C. så jeg mener de skal tages ud af posen inden de grilles

  -   2023-12-23 10:03:30
hvorfor bliver der ikke svaret på om den skal grilles i posen ? Det vil jeg også gerne vide.

  -   2021-12-16 19:46:42
Skal de grilles i posen ? Og er 30 min ikke nok ?

  -   2019-11-13 19:55:59
Synes der er svaret? denne opskrift giver gennemstegt kød, hvor 20 minutter giver rødt kød som mange nok forbinder med andebryst.

  -   2019-11-13 15:31:12
Der er for længe siden rejst spørgsmål om de skal stege i hele 60 min. 20 Min er foreslået, men det er for lidt. Vil I ikke gerne svare??

  -   2015-12-24 22:53:31
Vi lavede den til juleaften dog kun på 175 grader og en time. Den kunne måske tages ud efter 40 min. Efter 60 min var andelår og bryst 93-96 grader inden i. Det var lidt tørt. Men der var rigeligt at lave sovs af. Vi brugte ferske berberieand.

  -   2015-11-24 14:57:14
Skal de grilles i posen?

  -   2012-11-10 13:48:40
Disse bliver stegt færdig som med hel and fyldt med æbler og svesker. De opskrifter som du tænker på med 20 minutter bliver stegt rosa.

  -   2011-06-09 17:04:04
Kan det passe den skal være i ovnen 60 minutter. Alle andre steder jeg har fundet opskrift på andebryst siger de 20 minutter.

  -   2009-11-17 09:49:56
Kanon god opskrift, lige til at gå til og rigtig lækker, kødet bliver dejligt mørt. Det er ikke sidste gang, jeg har lavet denne ret.

  -   2009-08-28 19:41:22
Super opskrift... det er bare så lækkert... ikke sidste gang jeg har brugt den.... kødet blev super mørt og saftigt... mums.