Tun mouse med flûtes
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse Indsendt af : Ida Marie Indsendt : Red : |
|
|
Hæld olien fra tunfisken. Mos tunfisken i en skål med elpisker eller gaffel.
Tilsæt smør, creme fraiche, citronsaft og krydderier. Rør det hele sammen og smag moussen til. Fyld moussen i en postejform eller skål. Stil den tildækket i et køleskab i mindst ½ dag. Pynt med brøndkarse før serveringen. Tips: Moussen behøver ikke nødvendigvis at stå i køleskab i en ½ dag. Den bliver nemmere at smøre ud hvis man gør det, man kan sagtens spises uden! Jeg ved det af egen erfaring. |
|
Opskriften er vist 42055 gange,
og udskrevet 924 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (27 stemmer) |
|
Kommentarer mette - 2011-12-23 21:12:55 super, jeg tog "kun" 130 g smør i, ellers kan det godt blive lidt for smøret oppe i ganen. men super opskrift |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne