Smørhorn 02
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
|
|
Gæren opløses i den kolde mælk, hvorefter mel og de øvrige ingredienser æltes i til en ensartet dej.
Dejen deles i tre lige store kugler. Hver kugle rulles ud i cirkelform med en diameter på ca 25 cm. Hvert stykke deles i otte lige store dele. På hvert stykke lægges der en tsk af fyld. Dejstykket rulles sam-men fra den brede ende. Den spidse ende af dejen skal slutte i bunden, så hornet ikke springer op. Stryges med æggestrygelse og drysses med hakkede mandler eller nødder og sukker og sættes på to plader, som stilles til hævning på et lunt sted i ca 20 minutter. Bages i forvarmet ovn ved 250 grader C i ca 15 minutter. ovnen skal have rette temperatur fra starten. Tips: 819 |
|
Opskriften er vist 4075 gange,
og udskrevet 131 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne