Pebernødder Susannes
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Jul Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Susanne Indsendt : Red : |
|
|
Det hele samles til en dej og skal hvile ca. 1 time i køleskabet. Dejen rulles ud til pølser der snittes i passende størrelser. De små dejklumper trilles og ligges på bageplader og bages på øverste rille.
Bages ved 200-220 C i ca. 10 min til de begynder at tage farve.
Afkøles på bagerist og kommes i dåse med tætsluttet låg når de er helt kolde.
|
|
Opskriften er vist 10818 gange,
og udskrevet 220 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (6 stemmer) |
|
Kommentarer z - 2012-12-03 17:34:19 mega gode |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne