Brombærsorbet 02
Hovedingrediens : Bær - Brombær Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : daytiger Indsendt : Red : |
|
|
Kog vandet op med 3 dl. sukker. Blend de næsten optøede brombær med den lune sukkerlage. Sigt massen over en skål og stil skålen i fryseren. Rør med jævne mellemrum til isen er halvstivnet. Pisk æggehviderne stive, vend 1 dl sukker i og vend det i den halvfrosne sorbet. Isen fryses færdig og serveres i portionsglas eller som tilbehør til f.eks. tærte.
Tips: Frysetid: I alt 5-6 timer. |
|
Opskriften er vist 13920 gange,
og udskrevet 265 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne