Stegte sennepssild i eddikelage
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Kilde : Bjørn Kok Indsendt af : Bjørn kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Vask sildefileterne godt og lad dem dryppe af.
Fold sildefiletterne ud med skindsiden nedad, smør med dijonsennep og drys med grønne dildspidser, eller tørret dild.
Fold filetterne sammen og vend dem i rugmel.
Steges i smør på en stor pande, drysses med salt og peber. Lægges til afkøling. Lagen koges sammen og afkøles, hældes over de afkølede sild. Løget skæres i ringe og lægges på, trækker i et par døgn og er så klar til servering. |
|
Opskriften er vist 33271 gange,
og udskrevet 1086 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne