Pebernødder 06
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Jul Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Sarah Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Alt blandes sammen.
Trilles og bages i 10 min ved 210 grader C. alm. ovn. Tips: 1 portion giver ca. 175 stk. |
|
Opskriften er vist 26237 gange,
og udskrevet 600 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (27 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2014-12-20 17:05:21 Sæt en bageplade under pladen med pebernødder, så bliver de ikke sorte i bunden. anonym - 2013-12-19 10:53:00 Mit første hold blev også sorte i bunden, skruede så ned på 175 grader, det hjalp. De smager rigtig godt! gaest - 2011-11-29 17:14:39 Undlod kardemommen og fortrød det ikke. Lækker opskrift. Bagte mine ca. 10 min. ved 200 grader varmluft. René - 2011-11-09 14:37:33 Mine bliver sorte i bunden når de bages ved denne temperatur. Måske andre har prøvet det samme. Prøv i stedet at bage dem ved 175 grader i 15-16 minutter (alt efter hvor sprød du ønsker småkagen) Nana - 2010-12-05 11:11:38 De smager super godt, også som glutenfri. Kom evt. noget brunt farin i til de glutenfri :-) Påskeharren - 2009-11-07 12:46:51 Fantastiske pebernødder! De kunne ikke være bedre! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne