Havregrynskugler, vigtigt=USALTET
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn Højtid: Jul Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Marie. Indsendt : Red : |
|
|
Det hele røres sammen til en klump.
Derefter laves der små kugler, som bliver trillet i kokos
Opbevaring: i køleskabet
Serveres kolde med evt. varm kakao til.
Tips: HUSK VIGTIGT: USALTET SMØR. det er det der giver hele smagen. |
|
Opskriften er vist 8348 gange,
og udskrevet 185 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Birthe Gregersen - 2008-12-06 16:01:06 Nøj hvor er de gode..mhh lækre havregrynskugler! Mine børnebørn kunne ikke lade være med at guffe dem i sig. De er nemme at lave. Det er perfekt at det er usaltet smør, det giver den helt rigtige smag. Annika - 2008-11-27 16:42:32 OMG det kan vist være lige meget med den usaltede smør, de er virkelig ækle! De blev tørre, smuldrede og knasende på den ufede måde! Øv altså! Giver Mille, Mette og Julie ret! Det er SKOD! mille, mette og julie - 2008-08-16 16:44:20 hold fast de er SKOD! alt for meget sukker og de kan ikke rulles til kugler, de kunne vinde en pris for verdens dårligste havegrynskugler! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne