Fastelavnshorn eller –stænger
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : |
|
|
Gæren opløses i den lunkne mælk, hvorefter melet og de øvrige ingredienser æltes i til en ensartet dej, der formes til en kugle og hæver til dobbelt størrelse på et lunt sted, tildækket.
Dejen rulles ud til et firkantet stykke, som deles diagonalt (til horn) eller på langs (til stænger). På hvert stykke anbringes halvdelen af æblefyldet. Dejen rulles sammen fra den brede ende mod den smalle. Formes til horn eller stænger, anbringes på en smurt plade og efterhæver til dobbelt størrelse på et lunt sted, tildækket. Pensles med æggestrygelse og drysses med hakkede mandler og sukker. Bages på ovnens midterste rille ved 220 grader C i ca. 15 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten. Tips: 775 |
|
Opskriften er vist 4447 gange,
og udskrevet 106 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne