Kirsebær is
Hovedingrediens : Bær - Kirsebær Indsendt af : Sarah Sayegh Indsendt : Red : |
|
|
Pisk fløden, med en håndmixer til den bliver det til ægte flødeskum
Smag til med sukker, til skummen. Tag stilken af kirsebærrene, og skyl dem. Mos fem af bærrene, og læg dem i skummen, og mix det. Mos også de fem sidste bær. Smør skummen på en ispind med et tykt lag. Læg de moste bær på. Læg den i fryseren til den er frossen.
Tips: Du kan prøve denne opskrift, men med andre bær/frugter: Jordbær, hindbær, blåbær, bananer og hyldebær. |
|
Opskriften er vist 15020 gange,
og udskrevet 179 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (57 stemmer) |
|
Kommentarer Peter - 2013-07-17 17:31:54 Måske man bruger den mængde der skal til det antal is i den størrelse man ønsker !!! Ja jeg er selvfølgelig ikke is-smed men man må vel godt tænke selv. Jow - 2011-06-23 18:14:55 Haha ja det er lidt blankt det der .. Kirsten - 2009-07-18 23:56:58 En pakke piskefløde kan da købes mange steder, men spørgsmålet her må dog være, hvor meget der skal anvendes! anonym - 2009-07-04 15:32:24 hvor pokker får man "en pakke piskefløde"....? dumt !!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne