Linse lasagne
Indsendt : Red : |
|
|
Kog linser ca. 25min
si dem og gem vandet.
Sauter porrer, gulerødder, champignon og loeg i olien.
Forvarm ovn 180*C.
Tilsæt linserne, krydderurter og tomater, læg låg på og lad det simre i 15-20min.
Læg i et ildfast fad i lag, som på vanlig vis, start med lidt mornaysauce, så plader, så liseblanding, så mornaysauce, så plader osv. slut af med linseblanding og evt. noget frisk høvlet parmesan på toppen.
Kommes i ovn og bages 30-60min ved 180 *C.
Tips: Denne ret er vegetarisk og vi laver selv bechamelsovs af soyamælk til denne ret da vi har medlemmer i familien som er laktose intolerante. |
|
Opskriften er vist 11768 gange,
og udskrevet 169 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer René - 2012-02-01 12:20:50 Hvorfor er det lige man skal gemme vandet? =) Niels - 2009-02-16 16:59:47 Hvad skal jeg bruge linse vandet til? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne