Linse lasagne

Linse lasagne, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Lasagne

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
100 g.skyllede brune linser
 olivenolie
450 g.porrer finthakket
2 gulerødder hakket
225 g.hakkede champignon
1 hakket løg
2 ds.flåede tomater
 oregano
 merian
 friske lasagne plader
1 pk.Mornaysauce
 
Opskrift:
Kog linser ca. 25min si dem og gem vandet. Sauter porrer, gulerødder, champignon og loeg i olien. Forvarm ovn 180*C. Tilsæt linserne, krydderurter og tomater, læg låg på og lad det simre i 15-20min. Læg i et ildfast fad i lag, som på vanlig vis, start med lidt mornaysauce, så plader, så liseblanding, så mornaysauce, så plader osv. slut af med linseblanding og evt. noget frisk høvlet parmesan på toppen. Kommes i ovn og bages 30-60min ved 180 *C.

Tips:

Denne ret er vegetarisk og vi laver selv bechamelsovs af soyamælk til denne ret da vi har medlemmer i familien som er laktose intolerante.





karakterer:
Opskriften er vist 11768 gange,
og udskrevet 169 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-02-01 12:20:50
Hvorfor er det lige man skal gemme vandet? =)

  -   2009-02-16 16:59:47
Hvad skal jeg bruge linse vandet til?