Små hindbærkager

Små hindbærkager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 30 stk.

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Bær - Hindbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.hvedemel
250 g.margarine
75 g.sigtet Flormelis
1 æggeblomme
 
 Fyld:
 Hindbær- uden for sæsonen kan bruges frosne bær
 
 Gele:
2 dl.varmt vand
50 g.sukker
1-2 dråberrød frugtfarve
8 Husblas, blade
 
Opskrift:
Alle ingredienserne til dejen æltes sammen. Hviler ca. 1 time på et køligt sted, evt. køleskab.

Dejen rulles ud, og de små linseforme fores. Bages lysebrune ved 225 grader C i 6-8 minutter.

Når kagerne er kolde, tages de af formen. Fyldes med hindbær, der overhældes med den halvstive gele.

Som festlig afslutning sprøjtes en kant af flødeskum omkring de geleovertrukne hindbær.

Tips:

242





karakterer:
Opskriften er vist 12279 gange,
og udskrevet 134 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-06-14 15:14:51
Lækre kager, jeg anbefaler bare jordbær i stedet for hindbær - så smager de som dem fra bageren.