Små hindbærkager
Hovedingrediens : Bær - Hindbær Indsendt : Red : |
|
|
Alle ingredienserne til dejen æltes sammen.
Hviler ca. 1 time på et køligt sted, evt. køleskab.
Dejen rulles ud, og de små linseforme fores. Bages lysebrune ved 225 grader C i 6-8 minutter. Når kagerne er kolde, tages de af formen. Fyldes med hindbær, der overhældes med den halvstive gele. Som festlig afslutning sprøjtes en kant af flødeskum omkring de geleovertrukne hindbær. Tips: 242 |
|
Opskriften er vist 12279 gange,
og udskrevet 134 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Louise Hydenfeldt - 2008-06-14 15:14:51 Lækre kager, jeg anbefaler bare jordbær i stedet for hindbær - så smager de som dem fra bageren. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne