Oldemors leverpostej
Hovedingrediens : Svinekød - Svinelever Indsendt af : Reitoft Indsendt : Red : |
|
|
Margarine smeltes i en gryde, mel tilsættes (bliver til en melbolle) derefter tilsættes mælk (bliver til en tyk opbagning)
Spæk, lever, benfri sild og løg køres gennem en kødhakker 4 gange. og røres i opbagningen.
Salt, peber og allehånde tilsættes sammen med æg og sukker.
Tips: Vi laver gerne denne opskrift til jul og når vi vil kræse lidt. leverpostejen får os til at tænke tilbage på Oldemor, som hyggede om os i sit hjem. |
|
Opskriften er vist 15164 gange,
og udskrevet 307 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne