Oldemors leverpostej

Oldemors leverpostej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

PålægRet : Pålæg - Pålæg

Hovedingrediens : Svinekød - Svinelever

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Reitoft

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
65 g.margarine
75 g.hvedemel
5 dl.mælk
 
250 g.spæk
500 g.svinelever
1 ds.benfri sild
1 løg
 
 salt
 peber
 evt.allehånde
1 æg
 sukker
 
Opskrift:
Margarine smeltes i en gryde, mel tilsættes (bliver til en melbolle) derefter tilsættes mælk (bliver til en tyk opbagning) Spæk, lever, benfri sild og løg køres gennem en kødhakker 4 gange. og røres i opbagningen. Salt, peber og allehånde tilsættes sammen med æg og sukker.

Tips:

Vi laver gerne denne opskrift til jul og når vi vil kræse lidt. leverpostejen får os til at tænke tilbage på Oldemor, som hyggede om os i sit hjem.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Leverpostej

karakterer:
Opskriften er vist 15164 gange,
og udskrevet 307 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu