Vermicelli med oliven og kapers

Vermicelli med oliven og kapers, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i gryde

Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Pasta

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
180 g.vermicelli (lang, tynd spaghetti)
200 g.tomater
45 g.sardelfileter
16 g.olivenolie
20 g.sorte oliven
50 g.kapers
 hvidløg
 persille
 salt
 peber
 
 
Opskrift:
Mos sardelfileterne med en gaffel og smelt dem i den varme olivenolie. Tilsæt kapers, hvidløg og oliven, det hele groft hakket. Rør godt rundt, og efter et par minutter tilsættes tomaterne i strimler og lidt senere den hakkede persille. Kog videre i få minutter. Hvis sovsen er for tør, kan man spæde til med pastavandet. Smag til med salt og peber.

Kog pasta al dente og bland den med sovsen.





karakterer:
Opskriften er vist 11678 gange,
og udskrevet 219 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu