Spanske kødboller

Spanske kødboller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Spanien

SpanienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Kødboller:
300 g.oksekød hakket 2 gange
1 finthakket løg
2 fedhvidløg- finthakkede IKKE pressede
1 knsp.rosmarin
 salt
 peber
1 spsk.olivenolie
 
 Sauce:
3 tomater
2 spsk.sherry
1 knsp.rosmarin
1 kryddernellike
0.5 Kanelstang
 salt
 peber
 
Opskrift:
Kødboller:
Rør dette til en fars, del farsen og tril den til ca. 14 valnøddestore kugler. Varm olien på en pande, brun kødbollerne heri ca. 5 min., ryst panden godt af og til, så de ikke hænger i.

Sauce:
Skær tomaterne i små tern og kom dem ved kødbollerne sammen med vin, rosmarin, kanel og nellike. Lad det simre i et kvarters tid og smag til med salt og peber.

Tips:

Har man ikke sherry kan rødvin sagtens bruges.





karakterer:
Opskriften er vist 17554 gange,
og udskrevet 318 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-04-14 18:58:15
Lækker lækker ret, med en god smag. Jeg vil helt sikkert anbefale dene ret