Spanske kødboller
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Spanien Indsendt : Red : |
|
|
Kødboller:
Rør dette til en fars, del farsen og tril den til ca. 14 valnøddestore kugler. Varm olien på en pande, brun kødbollerne heri ca. 5 min., ryst panden godt af og til, så de ikke hænger i. Sauce: Skær tomaterne i små tern og kom dem ved kødbollerne sammen med vin, rosmarin, kanel og nellike. Lad det simre i et kvarters tid og smag til med salt og peber. Tips: Har man ikke sherry kan rødvin sagtens bruges. |
|
Opskriften er vist 17554 gange,
og udskrevet 318 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Mads - 2015-04-14 18:58:15 Lækker lækker ret, med en god smag. Jeg vil helt sikkert anbefale dene ret |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne