Rodfrugtsuppe med hakket oksekød
Hovedingrediens : Rodfrugter - Blandede rodfrugter Indsendt af : Lene Indsendt : Red : |
|
|
Brun kød og løg i lidt olie,må ikke klumpe
Tilsæt paprika rodfrugter chilisauce og tomatpure, lad det simre i 10 min.
Tilsæt oksebouillon, lad det koge op og skum det.
Lad det småsimre igen til rodfrugterne er møre, ca. 20 min. og server.
Tilbehør: ostegratineret brød evt, pitabrød i kvarter fyldt med ost og så i ovnen. Vin: Årets hvidvin chardonnay |
|
Opskriften er vist 16206 gange,
og udskrevet 509 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (9 stemmer) |
|
Kommentarer lene, lindholm - 2011-10-27 15:34:00 jamen alså det er jo ikke ligefrem en kage du laver, vel? go appetit. Gorm - 2011-10-20 12:13:39 Hvor kommer fløden ind i billedet? Den mangler i proceduren. sussie - 2010-03-24 10:59:56 rigtig dejlig fyldig og mætende suppe har fået mange roser for den. Stella - 2008-12-25 14:59:15 Nem at lave og meget velsmagende. Jeg har lavet en stor portion og frosset en del af portionen.- |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne