Karrysuppe med kylling og ris
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær kyllingefileterne i mindre stykker. Opvarm olien i en gryde og tilsæt karrypasta. Brun kyllingekødet sammen med finthakket hvidløg og chili. Krydr med salt og peber. Skær peberfrugt og gulerødder i tern og kom det ned til kødet. Tilsæt bouillon og kokosmælk. Lad suppen simre i 10-15 min.
Rør majsstivelse ud i koldt vand og kom det i suppen. Giv suppen et kort opkog og tilsæt mango i tern. Smag suppen til med salt, peber og eventuelt mere karrypasta. Servér suppen med kogte ris og brød. |
|
Opskriften er vist 147518 gange,
og udskrevet 3733 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (68 stemmer) |
|
Kommentarer Monsieur Mew - 2020-02-04 14:58:27 Har lavet opskriften de sidste 10 år. Den er glimrende. Har dog aldrig tilføjet majsstivelse eller mango til suppen. Cami - 2014-01-19 17:44:49 Kan suppen fryses ned?? Karen Marie - 2012-10-17 21:52:50 God suppe kan dog nemt blive stærk. Brugte kun 1/4 chili det var passende her hjemme. Anne - 2012-10-03 18:11:22 kan grøn karry pasta bruges istedet for rød karry? Inge V. - 2011-11-21 16:12:42 Rigtig god suppe, som jeg dog ikke jævnede. Kan varmt anbefales. heidi - 2010-04-20 16:39:56 Den smager fantastisk. Har undladt mango og givet 1 tsk gurkemaje. Et sikkert hit. kia og josephine - 2010-01-18 15:21:37 hvis vi kan lave den kan alle, den dufter bare godt :) Silke - 2009-11-26 13:24:18 Den smager bare rigtig godt!! spiser den ret ofte her hjemme Kamilla - 2009-05-16 17:23:13 Herlig suppe, kan klart anbefales. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne