Rejer med løg og æg
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Indsendt af : Ida Indsendt : |
|
|
Løgene svitses i en gryde til de er bløde, men ikke brune.
Løgene køler lidt af og rejer tilsættes.
Herefter tilsættes karry indtil massen har en let orange farve og dufter godt af karry. (man kan selv bestemme hvor stærk retten skal være)
Massen hældes op i små ildfaste skåle og et æg krydret med lidt salt og peber hældes i hver skål. (enten pisket eller hele som blomme og hvide.) Skålene sættes ind i ovnen ved 200 grader og bager indtil ægget er stift og gyldent på overfladen. Tips: Det er godt at have noget ved bordet til at holde rundt om de små skåle som retten serveres i, da de er meget varme. |
|
Opskriften er vist 9150 gange,
og udskrevet 151 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Jørgen Jensen - 2010-01-24 11:13:08 Retten er nem den er spændende og det smager godt MEN Æggene brænder fast i skålene også selvom jeg prøvede at lave det i vandbad. Næste gang vil jeg prøve enten nogle engangsskåle eller putte bagepapir i skålene. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne