Ølkage 03
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Øl Indsendt af : Ida Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 123428 gange,
og udskrevet 3447 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (75 stemmer) |
|
Kommentarer LE - 2015-04-03 20:31:36 fantastisk kage. I stedet for ren smør kan det anbefaledes at blande lidt glasur med en pakke smør og smøre det imellem to kolde skiver kage, det er også skønt. per - 2014-08-15 16:16:33 hvorfor skal formen smørres, når der de billeder af bagepapir? Familien Hansen - 2013-11-02 12:22:57 Min familie ELSKER bare den her kage og den er efterhånden også blevet et fast emne i vores families favorit opskriftbog. Jeg tilføjer som regel en 1/2 tsk stødt nellike, så den virkelig får duften og smagen af jul med sig, men det behøves absolut ikke. Udover det så giver jeg den også noget mere i ovnen end opskriften oprindeligt vejleder med. Alex - 2013-04-29 20:26:39 Skal kagen være fast når man tager den ud? For så tager det 2 timer og et kvarter i min ovn. gør jeg noget forkert? anonym - 2013-02-20 13:18:32 mhhh de ser lækkert ud Emilie - 2013-01-29 07:19:46 Den er den beste i verden anonym - 2012-11-15 17:20:40 nu har jeg gjort det at bare alt ned i røremaskine det virker fint men nabor siger god for den men jeg bruge to dobbel år mege læfitg lække lidt mere natron eller barepulver er den fin meget fin det er min Jeanne - 2012-10-13 11:49:33 Elsker bare denne kage mums Mester bageren - 2012-09-21 17:50:55 Vi er igang med at lave en Willemose Porter kage, som min far og jeg forventer bliver suveræn god! anonym - 2012-06-10 09:34:13 Jeg lavede den her i morges på ingen tid, den blev god selv om det var en anden øl der blev brugt bademesteren - 2012-04-02 12:01:31 bagepulver duer også i stedet for natron anonym - 2011-12-15 16:24:17 "Engefær" er med I for resten.. Beth - 2010-02-12 12:52:15 Kagen har en god smag og bliver sprød udvendig. Dog er den meget tung. Der er nok kage til en hel hær af russiske soldater i vinterkulden. Kageformen skal være på 2 liter. Med skam - vi smed det meste kage ud. fjotte(tanja) - 2009-06-20 19:45:28 den opskrift er den samme som min mormor brugte. alletiders. elsker den kage. meget muligt den er go efter nogle dage i køleren men så længe holder den ikke her. :-D Jens V. - 2009-05-25 18:56:12 Lidt mindre mel. Så er den "dej"lig :) Marie7500 - 2008-03-15 14:00:39 rigtig gode, og det smager godt med noget smør oven på ... nam nam:P Per - 2008-03-12 10:03:17 Ingefær er en smagssag, og kan du ikke li ingefær så kan det godt undlades. Mia - 2008-03-01 23:46:25 Er det nødvendigt med ingefær? det kan jeg nemlig ikke lide...? Dorte - 2008-01-15 08:07:17 Den er også rigtig go`dagen efter, da kan man smørre lidt smør på. "mums" Malene - 2007-07-03 14:28:30 den er bare perfekt.. har lavet den flere gange, og hver gang er den et hit.. <3 Kirsten G. - 2007-03-12 18:31:33 Kan ikke blive bedre, men jeg giver den et kvarter mere end angivet. Kan fryses. Mads - 2007-01-06 12:24:03 Nam Nam hvor godt! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne