Mandarinrand med hønsesalat
Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne Indsendt : Red : |
|
|
Rand:
Læg husblasen i blød i koldt vand. Kom mandarinsaft, juice og citronsaft i en gryde. Lad det varme op. Tag gryden af varmen og tilsæt den knugede husblas. Rør den helt ud. Hæld ananasgeleen i en randform og fordel derefter mandarinfiletterne i geleen. Stil den på køl et døgn. Hønsesalat: Hønsekød koges og afkøles. Skæres derefter i terninger. Aspages sigtes så væden går fra. Dressinge: Mayonnaisen, sukker, sennep, salt og peber samt karry røres sammen, og tilsættes cremefraiche. Hønsekød og asparges kommes i og røres forsigtigt rundt. Servering: Snit den grønne salat og læg den på et fad. Vend randene ud ovenpå salaten og fyld midten med hønsesalaten. |
|
Opskriften er vist 34665 gange,
og udskrevet 1162 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Lotte M. Carlsen - 2009-03-20 14:25:59 Opskriften er til 6 til 7 personer Pia Hansen - 2008-12-28 18:25:22 Hvor mange personer er denne opskrift beregnet til.... anonym - 2008-12-28 18:24:16 Hvor mange personer er denne opskrift til... Lotte M. Carlsen - 2008-09-23 17:03:35 Man kan også supplere med ælblejuice eller hvidvin, så man får den rigtigt mængde væske. Det er bare en super lækker forret, der gør lykke hvergang. Per - 2006-12-06 11:11:37 Opskriften her er oprindeligt en ananasrand som jeg har omskrevet til mandariner, for at få 3 dl mandarinjuice, kan det være man skal åbne en ekstra dåse med mandarinsnitter, og presse saften af dem, eller også bruge appelsinjuice. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne