Skrat
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : |
|
|
Fedtet smeltes og røres med sukker. Krydderier og mel tilsættes, og der spædes med mælk. Dejen rulles i tynde stænger, som lægges køligt et par timer. Skæres som små nødder og bages på en velsmurt plade. De bliver ikke helt gode på bagepapir.
Bages ved 200 i 7-9 min.
Tips: Tidligere udnyttede man eftervarmen i brændekomfuret til at bage dem i lidt længere tid, men det er ikke så let i dag. |
|
Opskriften er vist 4483 gange,
og udskrevet 74 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne