Hjemmelavet hamburgerryg
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Indsendt : Red : |
|
|
Saltlage:
Lagen koges et par minutter til saltet er helt opløst. Saltlagen køles ned, evt. i fryseren til ca 5 grader. Lagen hældes over svinekammen og stilles på køl 3 døgn. Vær omhyggelig med hygiegnen, og skold embalagen inden lage og kød ligges i. Efter 3 døgn hældes lagen fra, og svinekammen skylles godt med koldt rindende vand. Ligges derefter til tørre 1-2 døgn på en rist i køleskabet. Der er flere trick til at tørre den hurtigere, men det her er den nemmeste metode. Kødet skal føles helt tør på overfladen efter tørring. Hvis kødet ikke tørres ordentlig kan det ikke opsuge røgen ind i midten af kødstykket. Røgeovnen gøres klar. Temperaturen skal ligge på ca. 35 grader under røgningen som varer 6 timer. |
|
Opskriften er vist 35063 gange,
og udskrevet 371 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Linda i Canada - 2022-02-19 21:03:46 Hvor meget lage bruger man per kg svinekam? rickyn - 2011-06-12 08:47:31 hej god opskrift .men der er for lidt salt i lagen .jeg kommer 160 gr pr liter vand og så bruger jeg hvidt sukker i sted for .der bruger jeg 20 gr pr liter vand .så for du også en god farve på den .og jeg ryger den på ca 45 g i 7 1/2 time så er den bare super . |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne