Kanelstænger (Sønderjysk)
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Æg røres med sukker. Kanel, hjortetaksalt og mel tilsættes, og til sidst æltes fedtet i. Dejen trilles i pølser, der trykkes flade og udskæres i aflange stænger, som bages ved 200 grader i ca. 13 min.
|
|
Opskriften er vist 8703 gange,
og udskrevet 117 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (5 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2018-12-10 12:48:39 Fedt - er det smør eller svinefedt? Helle - 2016-02-21 14:52:46 Af denne portion kan man fylde 2,5 bageplade. Pølserne skal være på tykkelse med en herre- tommeltot😊 Elsebeth Hansen - 2013-06-13 13:46:54 Jeg ville gerne vide hvor mange smaakager ca. der bliver af dejen da jeg er nybegynder i at bage smaakager |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne